DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 10.01.2011 19:51:26 

Cairo Ross Monty Black a Flow Rachel Lib-Vach

Slavětín 2008
21.3. - 24.3. 2008
 
O Velikonocích proběhl náš první víkendový výcvik. Konal se pod vedením Lucky Zavoralové a jejího skvělého kolektivu. Každý den probíhal nácvik stopy, poslušnosti a obrany. Výcviku Rosse se věnovala paní Marta, které tímto děkujeme za pomoc a cenné rady . Ve stejné skupině s Rossem byli ještě další pejskové a to Vanilka, Ája, Cindy a Benji.

Při nácviku poslušnosti Ross zkoušel třeba "radostně klusat" , sednout, lehnout, vstát a zůstat. Také se naučil štěkat na povel, ale Lucku, Martu i Pavla to stálo nemálo úsilí  . Nejlépe se mu poslouchalo, když byl blízko kapsičky, kde měla Marta pamlsky.

   

V rámci výcviku si Ross vyzkoušel chození po kladině, ale museli jsme mu na ní naklást pamlsky. Taky si vyzkoušel proběhnutí rourou, se kterou měl nejeden dospělý Vombat problémy .

   

    
 
Jako další jsme vyzkoušeli obranu. Byla to Rossova první obrana a zatím kousal jenom na hadry, protože má ještě první zuby. Na tomto místě moc děkujeme Láďovi a Petrovi, našim obětavým figurantům.
 

  

Když byl konec výcviku, hrál si Ross s Jollym. Zneužíval toho, že je ještě štěňátko a pěkně ho provokoval. Jolly si ale nedal nic líbit a pěkně ho zvalchoval . Takhle jejich dovádění vypadalo.

  
   

Víkendový výcvik se nám velice líbil, byla to naše první výcviková akce, ale určitě se chystáme na další. Nejbližší bude o prázdninách výcvikový tábor pořádaný naší pobočkou Bez hranic. Už se na něj těšíme!